Followers

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Ayden's Birthday

CafeMom Tickers

Adel's Birthday

CafeMom Tickers

Saturday, January 15, 2011

♫ Rawk On~!! ♫



Lame nye lagi skali tak apdet.. emm.. macam²dah jadi yer kat blog kengkawan lain.. blog hopping pon lame dah tak buat.. huhu.. ok last friday was my first time attending office annual dinner.. yer 1st time.. mase 5tahun kat TM kan keje shift.. sape lah saye dipandangan mereka.. takde pegi pon.. :(

so kampeni ni.. kali ni dinner dengan theme Rock with Stars... mmg last minute laa buat preparation.. tatau nk pakai ape.. siap gugel style.. tanye opinion/idea rocker kakakdegil bagai lah.. hehehe.. *thanx laling*

so last² decided utk pakai konon² leather jacket.. t-shirt pink floyd yg dah di bling² kan.. skinny black jeans, bulky wedges, leather bangle, rantai guitar, studed sling bag, tattoo di tangan, cutex hitam..

makeup plak.. thanx to my big sistah yg telah meng'lab rat'kan diriku.. huu..pakai dark grey+glitery dark blue eyeshadow... ala2 smokey eyes.. ala² sajo.. tapi ramai ckp makeup santek.. syabbas tu sang kakak.. bleh laa buat tutorial kat youtube eh..wakaka..

barang² baru utk haritu is.. rantai, jacket, t-shirt, bangle, handbag and earing sajo.. yg lain like.. skinny jeans and wedges recycle apo yg ado.. ade plak yg kate kasut itu santek.. kombang kuncup idong laki den sbb die yg beli taun lepas as pressie saje² tu..budget nak pakai kasut ala² converse same mcm die nyer jack purcell.. tp cam nak feminine rock sket.. haha.. tengok kasut ni mmg kena plak.. kaler pon masuk ngan rambut pelesu.. eh haa.. pakai laa rambut extension skit.. tp tak bape nk nampak lak.. huhuhu..

so ini lah gambo2 sekitar majlis..


baru sampai, shah ambik picas kami..


ketibaan harley meng-ascort dulang² makanan kami masuk.. huhu.. *gbr makanan lupe nak ambik!*



malam tu menu adelah chinese food.. tatau laa knape tapi kat table kitorg skit punya laju laa diorang dok angkat pinggan.. i tak kenyang u! maklum laa.. tangki nya besar! haha.. excited nye laaa makan sampai lupe nak ambik gambar.. plus laj kann.. cam marathon makan plak!


sesi bergedik bersame kengkawan office..

lepas makan, ade laa.. persembahan rock dari department² kat opis ni.. mantop laa gak.. lagu sedap².. tp mase intro je potong.. ade rapp and hip hop.. adekah match tema rock? so.. NOT! lepas tu plak ade ghazal semua.. kompius nyehh.. time ni ramai dah balik.. sama ada kena standby project or nak kena ambik anak, or dah tak kose tunggu artis yg di janjikan.. tapi berkat kesabaran kami menunggu cewaaahhh... tiba² stage curtain naik ke atas.. ramai² belari kedepan stage.. *temasuk laki ku yg trus lupe isterinye..*

lame jugak tunggu set tuning guitar laa drum laa ape laa.. semua dah tak sabar.. jerit² cepat laa.. mane ni.. huhu.. gile.. depan stage dah macam layan konsert.. tak macam dinner opis dah..

tak puas ati nyer pasal, slambe ke depan sorang².. mase tu CEO kitorg yg berjiwa muda tu tesenguh je tgk beta selambe sorang² di celah keramain jatey.. tak lame pas tu keluar laa artis jemputan kat atas stage.. di ikuti kepulan asap..


ketibaan jemputan yg dinanti²kan..



yeah.. jemputan khas adelah Wings!


RaWkkKK~! *video balik karang apdet lah*


kalau ikut kate member aritu die perform 7 lagu. banyak jugak.. i lost count sbb layan sambil ambik gambar.. mase start 1st lagu je.. lagu semalam yang hangat.. ramai² join nyanyi.. termasuk gua yang mase tu tgh bediri sorang² tanpa geng.. gile selammmberr.. lantak pi org kiri kanan.. lagi skali CEO ku tesenyum tengok.. huhu.. siap jerit² nyanyi.. "aku bukan lagi mainan dulu! telah ku campakkan kau kemanaaaaa...." gile lah.. terus lupe anak kat umah SIL.. muahahaha.. trase cam kat konsert.. pastu pegi kat meja ajak kakak join lepak depan stage..

boss² besau tensyen je nampak montot jer.. haha.. tp CEO kitorg jugak sporting join the crowd.. CEO mude laa katekan.. huhu..


sementare layan awie, marilah kite begambar adik beradik.. The Ramli's.. hehe..


ngan geng sistah..


dari kiri : dengan laling linda, dengan Tila and dengan Azu..



posing lagi bersama sang suami..


memang enjoy laa malam tu.. seronok dan puas hati.. plg enjoy part mase boss besau ckp bonus masuk keesokan harinye.. yabedabeduu.. part tu dapat sorakan gemuruh.. haha! okla nak kene continue buat keje.. sebelum stop.. meh kite layan gbr ni ye...


jerangkung dalam almari.. hahahahaahaha! gelak guling² sampai pengsan..


2 comments:

intoxicated-catastrophe™ said...

gamba last tak boleh blahhhhhhhhhhh! hahahahahahah

Fara said...

hahahahaha... kan mas kannnn!!! ;P