Followers

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Ayden's Birthday

CafeMom Tickers

Adel's Birthday

CafeMom Tickers

Wednesday, June 22, 2011

model tak berbayar..

cerita ni memang dah basi sikit.. excited, malu, segan semua dah surut pon dah.. baru laa ade hati nak post entry ni.. kui3x.. ade ke tulis yer pasal jadi model tak berbayar ni? ermm.. ok zaman2 free hair memang laku telebih nak jadi model office yang tak bebayo ni.. skang rasenye dah surut dah kot saham gua.. wakaka.. tahun lepas.. tibe2 dipanggil ke belakang untuk sesi bermakeup dgn makeup artis apek mane tahh.. ngee.. katenye nak buat photoshoot untuk poster dan brochure hetek ni haa.. mak malu nokk! mak pasrah aje.. makeup mak aih tebal rase cam nak kawen lagi skali.. haha hoho hihi.. plg tableh tahan kene spray rambut! ahh mencih bau hairspray yg greta suke pakai before pegi class dlu.. hahahaha!

so now baru tau.. dulu bajet gambar tu tah pegi mane.. skali tengok poster kat office neh.. diorg tampal.. skit lah bosa muko den.. kui3x..

abaikan kembar poster yg menghalami bad hair day itu..
pastu tup tap tup tap.. klua sistem baru.. org dah bising kate muko den laie..

jeng jeng.. so hari2 korang kene ngadap muke gua.. tak kire sukak ke tak sukak! padan mukak! hohoho..

then bebaru ni sorg brader dok tag muke gua kat FB ni.. rupenye.. annual report hetek mukak yang sama.. adoii lahh lawak..


tapi semenjak pakai tudung ni.. kawan2 yang asal nampak dari jauh dok tegur pon takde.. i've blend in.. cam dah kene masuk blender.. hahaha.. btul gak.. itu lah sebab nya Islam mewajibkan bertudung.. supaya dihindari fitnah dan dosa pada laki2 yang usha tuh.. haha.. huhuhu..

ok lah.. zaman kegemilangan mak dah berakhir.. bukak buku baru.. lagi warna warni buku baru ni.. insyaAllah.. ;) ok itu sajo untuk malam ini.. Assalamualaikum!