Followers

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Ayden's Birthday

CafeMom Tickers

Adel's Birthday

CafeMom Tickers

Wednesday, May 16, 2012

Medan Trip - Day 3

bye² hotel best.. tak puas duduk sini..

familia and the volcano.. hehe..
Sisters.. do we look alike now?

Sudah Sampei.. mari kita berjumpa kuda.. ngee~

Icha and her white horse.. cantik..

right picture ayden dah start panic and nak turun from horse.. but bila dah jalan horse.. siap tak nak turun.. haha..
bapak hns.. hns.. :8) btul.. kakaka.. (pembaca majalah ujang je paham)

seronok nya la dia duduk depan sorang2 dengan abang indonesia tu..tak sangka dia boleh duduk sorang dan behave.. and masa ni laa kot dia blajar the word 'hobek!!' bila nampak kuda.. LOL!



bergambar bersama Volcano lagi.. perut ku boroi bukan preknen.. jgn tny brape bulan.. kthx.

Dekat sni pon menanges² mintak bubble gun.. hadoi.. dah dpt tgk muke puas ati tu..! tsk tsk.. T__T

Lunch di Koki Sunda..

Kedai cantik, makanan sedap! i loike!!


petang tu kami ke sini.. hotel paling last and paling sempit.. mcm tune hotel pon yer.. cehs.. lagi mahal dr previous hotel sebab berada di tengah bandar Medan.. sengelss..

Malam tu diisi dengan melepak di shopping mall medan ape kelencut name tah.. and terpeengaruh beli blouse indonesia with patch lace.. kuang3x..
Gambar atas budak² Malaysia yang macam tak penah jumpe shopping mall dan stage.. Ayden tgh buat pertunjukan batak kot? erk? LOL!



2 comments:

intoxicated-catastrophe™ said...

sonok tgk anak dah beso :)

ps: comel sua tdo en.hasben :P

Fara said...

hehe.. kenal mas dari fara tak kawen.. kan mas kan.. hihi..

ps : isteri tersayang beli kan tu yg telebey comel.. wakaka..