Followers

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Ayden's Birthday

CafeMom Tickers

Adel's Birthday

CafeMom Tickers

Friday, July 16, 2010

therapy therapy..

like is so hectic lately.. i don't have time for a lot of things.. nasib baik time for ayden ade.. keja? tak payah cakap.. rase sgt tensi yg boleh membuat kan diri ini ingin resign.. my so called project pon dah tetangguh.. nak tgk eclipse but hubster tak faham keinginan isteri nak tengok or read the novel.. so just let it be.. mls nak pk.. tolak satu beban kat kepale otak yg serabut ni.. yang penting.. we're going to genting tomorrow.. and sadly.. hubster lost the digital camera's charger.. nak beli baru cost like 160++ malas nye nak beli!

pastu.. rambut dah bape bulan tak potong dah menggerbang macam hantu dalam hutan ingat today nak jumpe tommy-busuk-tak-mandi utk memotong rambut..

ingat nak ke summit.. but.. semalam dah terrrr.... shopping therapy.. and hari ini suami ku lupe mau bagi duit utk membeli seluar.. so malas nak pegi sebelah.. takot endup shopping byk2 lagi baju ayden.. haih.. hihi..

**pssstt.. menyampah meluat kat due tige empat lapan org kat opis ni.. seko tak habis² puje laki kesayangan dan die nyer inlaws! sorg lagi yg kertu.. manjang nak eksyen ngan umah die nak renovate camtu camni.. sorg lagi.. can't stop talking even when she knows i was in a really2 bad mood! argh! yg the rest tu.. malas nk tulis sni! negative vibe!

err.. mood kemalasan update melanda laa.. nk main game sat..



2 comments:

Three Musketeers said...

Fara darling, kiter dah jawab soalan PB tue kat blog kiter...:)

Three Musketeers said...

Heheheh...:D You sis pakai PB dah lamer ker? Fara dah try pakai ker sebelum nie?