Followers

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Ayden's Birthday

CafeMom Tickers

Adel's Birthday

CafeMom Tickers

Monday, September 20, 2010

harini saye coti..

jangan ditanye kenape.. tp mmg tak koje lah.. bobo suruh hantar ayden ke nursery tapi mcm kesian.. so stayed at home bdua +atuk.. mcm² laa perangai budak sorg ni..

harini die pantang dengar lagu raya kat tv9.. rasenyer die kompius dgn lagu twinkle² little star.. hahaha.. owh yer.. lagu official ayden adelah lagu twinkle² little star.. bile nyanyi tangan due² trus angkat buat star.. haha.. alaa style nyanyi lagu tu lah.. huu.. so bile dgr lagu raye nyer intro (lagu kak pah aini tuh) die terus excited sambil nari gitu.. adoi.. kronik anak bujang ku sorg neh.. huhu.. mcm² lah penyakit lak datang time tak keje ni.. cramp kaki, cramp perut smue nak cramp lah.. adoi.. petang tu decide nak masak lah since byk mase kat rumah and byk sayo kak yong beli kat cameron highlands..

so.. menu for the day was.. satu jenis sayo.. pak choy dan ikan bawal masak sweet and sour.. jeng3..


terlioq tak? sedap nih.. keh3x.. dapat markah A+ dari tuan besar rumah.. puji non stop tak caye anak bongsu die ni leh masak sodap.. ecehh..

lagi gambar gigi arnab ayden.. huhu..





sayang die sangat.. walopon die slalu sakitkan momma.. huu.. tak best nye sok nk keje.. :(( oklah.. chiao.. mau tidur.. sok koje.. haihs..

owh yes.. harini 5thn kenal my bobo.. happy couple-sary my beloved other half..
and owh.. ayden now knows dat hairbrush is used to comb hair and phone letak kat tlinge when u say hello.. and when u sing twinkle² he'll say "ta ta" as in litle star.. :D
and did i mention already? he calls atuk "atak"..



2 comments:

intoxicated-catastrophe™ said...

mas pun cuti semalam :) pun takde rezen, saje nk cuti.. keluar sane sini ngan mama & papa

Fara said...

huhu.. best nye jenjalan ngan parents.. :)