Followers

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Ayden's Birthday

CafeMom Tickers

Adel's Birthday

CafeMom Tickers

Monday, December 06, 2010

contest result..



tadi tegerak hati nak tgk contest yang haritu saje² masuk try ayden's luck.. since mama's never lucky in any contest her whole life.. and guess what? the result is out! ayden made it at 8th place.. yeah last place.. but it was sumthing laa.. rather than not winning anything kan? contest tu ramai gile join.. and tak sangke ayden would be chosen pon! alhamdulillah rezeki ayden haiqal.. thank you so much ro BabyIbu dan Azzamoro sbb pilih ayden as one of the winners.. ;) ade 98 contestants ok!! wow wow! ayden!!

untuk referal tertinggi tu.. ofcoz laa takkan menang kalau besaing ngan blogger yg femes2 kan? tang tu mmg tak expect atau harap pon menang.. sebab blog ku hanya lah blog yang low profile.. huhu..

so hadiah yang ayden haiqal menang utk competiion ni adelah :

Tempat ke 8
2 x 4R photo with photo frame with delivery within Malaysia total worth RM25.80
RM10 voucher dari http://sofeababywear.blogspot.com/Card Wallet/ Purse Coin dari ToteBoutique
RM5 Voucer dari avenue88



skarang ni ade due je lagi contest yang masih belum dapat result.. hopefully charmbutterfly and ayden bawak tuah/luck lagi.. insyaAllah.. =)






4 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

salam

1st of all : CONGRATS ayden! :)

2nd :
RESULT Saya Nak Beg Itu Giveaway dah lama kluar
3 Nov dan 4 Nov yg lepas

"lulus dgn jayanya" bermaksud penyertaan anda lulus dari segi syarat2 yg ditetapkan dan berhak utk dicabut undi..sume org saya tulis camtu..harapnya awak tak letak harapan yg tggi terhadap ayat tu

CONTEST baru dah bermula..kalu sudi join, meh la..

thanks! :)

Fara said...

no harm done dahling.. tapi klu dapat beg tu best jugak.. huuu~

kakakdegil said...

Congrats Ayden..
Teringin nak join contest tapi cam.. takut frust kut?

Fara said...

kakak ku sayang.. same laa.. ni saje2 je masuk tu sbb tak sangke akan dapat top 8 pon.. terharu mak! ;)