Followers

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Ayden's Birthday

CafeMom Tickers

Adel's Birthday

CafeMom Tickers

Thursday, December 16, 2010

kemusykilan melanda

adakah normal kat ofc org2 berpangkat bias?
adakah normal kalau kite org free hair orang lain tindas?
adakah normal klu dapat bos perempuan yang menilai mengikut emosi?

adekah smua ni normal..?

paling tak suke kalau ada diskriminasi freehair ni.. tak profesional.. bajet klu freehair je jahat.. apekahh?

hee.. pagi2 dah rase tension bile ade sorang minah ni ngadu ngan bos konon2 die manusia plg busy kat ofc ni and bile die ngadu gitu bos soh i tlg flwup keje die.. eeeeeee... mencih laaa.. knp ade org camni.. i het yu pliz! >:(

sekian..


2 comments:

intoxicated-catastrophe™ said...

mmg ada org perangai mcm tu. dan mmg ada lady bos yg mcm tu..

bersabar ye. lantakkan dorg. kalau kene folo up keje org, buat je apa yg termampu, kalau tak mampu, benti. hehee

Fara said...

muahahaha.. part benti tu yg tableh tahan.. hahaha