Followers

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Ayden's Birthday

CafeMom Tickers

Adel's Birthday

CafeMom Tickers

Saturday, April 23, 2011

sambungan chicken pox


satu malam sebelum ke klinik untuk check chicken pox ayden tu.. memang tejumpe one big red spot on his head tau.. terpikir gak chicken pox.. but konon nak sedap kan hati, kene gigit nyamuk kot.. tapi as a mother.. mother's instict tu kuat.. memang rasa tak best and mcm dah agak it is CP. Bila ke klinik Dr rambut pelesu avatar auta Awatar confirmkan memang chicken pox sambil ayden pow die 5 biji vitamin C.. hehehe.. lawak je ayden..

the first day bleh tahan laa lagi.. tak byk.. and ayden pon tak demam.. lagi hyper ado..

Oops! 18sg..tgk ler muke notti tu..
si kerinting..


Day two

makin banyak.. habes laa dok lumur segale.. ngan calamine lotion nye lagi.. tapi yang bagus dan ajaibnye.. die suke sangat2 makan ubat tu.. sampai nannges2 nak lagi.. ikut kate bobo yg dah try rase ubat2 tu.. smue nye ade flavour.. haa jgn tatau.. antibiotik color biru lagik.. bile poo poo.. kaler ijau pekat cam baby! hahaha!


papa laa tukang sapu..
tengok molot papa die membebelll..
kiri : belakang, kanan : depan.. tak brape nak nampak..
ni aksi makan obat dengan seronotnyee..
nilah obat2 warna warni..
lihat bolu mate ku.. ori taw.. uhukk..


sekali tuptap² bobo lak lah kene chicken pox juga.. aiyakk.. siap demam panas.. adoi.. poning mak.. nasib badan..


ehhh.. haritu kan pegi breakfast di McD.. ade adegan stunt seram dari ayden.. ok ni bukan kes mak bapak tak jage betul anak yer.. alhamdulillah takde apape pon.. dah check badan ayden ok.. knape? die jatuh gelongsor kat playground mcd.. kebetulan.. bobo tgh record.. bleh dgr sore mama nyer dah dok jerit2 kat blakang tu.. adeh.. ni semua gara2 anak bujang ku miang sgt.. pantang tgk awek sebaye.. mule laa nak impress awek.. hambek.. last2 dapat malu je.. sian.. kene reject awek bam bam.. hoho.. wahai bonda dadif.. anak kite ni same laa bleh jadi stunt boy.. huhuhu..

ayden the stunt boy..




video

checkout
0:20 = excited ade awek nak join.. siap gitau papa.. tunjuk ade awek mai..
1:50 = start trying to impress awek bam bam..
2:12 = tragedy... T_T

2 comments:

bonda dadif aka akish said...

hadoi haiiiiii.....fara...aydan nak berkawan la tuh....

khusyuk i tgk viceo aydan..heheheh...punyela kan...

terperanjat auntie tau aydan..namo buat2 stunt2 lagi la...adoi...

=)

Fara said...

hehehehe.. tu laa kannn... telebey friendly.. hadoi.. mama die nih pon.. sakit jantung tgk die jatuh! adoiii...