Followers

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Ayden's Birthday

CafeMom Tickers

Adel's Birthday

CafeMom Tickers

Thursday, May 06, 2010

helllpppp.. hellpppp



selingan gambar si kenit.. this was taken.. bile yer? err.. definately before die pandai bediri kat tepi cot.. ni buat muke mintak simpati suruh org ambik.. sambil klua kan tgn lambai² momma yg sibuk nak ambik gambar seketul dua.. haha!

betul ke kate² org tue.. konon nya ape yg kite suke buat time pregnant bleh effect kat anak? or ape yg kite minat org tekejut tu bleh buat kenan kat anak.. i don't know kesahihan citer ni.. but what i know is.. ayden now has a funny habbit of making growling sounds.. ade kan? in last entry tulis about this? emm..sgt laa comel.. sgt laa buat momma die gumbira hati everytime balik rumah..

harini bobo ambik half day.. so balik keje ni bobo berteman ayden ambik kat office.. wahh.. saya sukak! huu.. tadi dpt mms from bobo.. but then fon plak laa full.. "please delete some file.. bla bla bla.." so lepas jenuh dok delete all the messages from inbox.. baru laa mms sakses masuk ke dlm inbox.. as i expected.. bobo hantar gambar home sweet home yg dah lame ku rindu.. uhuk².. bukan satu.. tapi due gambar fro diff angles.. i loike.. tebayang how ayden would crawl or even run.. kat space yg ade tu.. hihi..




gambar cetoet sbb dari enpon tak canggih ke satu lagi enpon tak canggih... huhu.. rindunye nak balik rumah.. sesape tau babysitter yg ok and tak jage ramai budak kat subang bestari? klu tau please inform me.. lepas ni trus kene shoot ke KLIA nak hantar kak lin and family yg nak ke Rome.. definately will miss them especially the kids lah.. ermm... ade training pasal e-learning plak laa ni.. layan lah dlu.. iskk!



8 comments:

agent_sesat said...

kak nina....ayden makin comel.. :) ngaummm

Fara said...

huhu.. ayden kate tenkiu aunty june..

MOMMY NADIA said...

hi fara,
looking at Ayden in his cot, just remind me of my Adam's cot yg dah lama tak berpenghuni...

shud hias balik cantik2 macam time kecik2 dulu..tell u I remove all the bumper already sb dia tak nak duduk dalam!hishhish..

neway,salam kenal ;)

Fara said...

hye mommy nadia.. err.. ayden is showing signs mcm nak retire from his cot days jugak ni.. mcm nk tido bwh ketiak hari2 je.. huhu..

lets just hope.. the cot doesn't end up in the store room in the nearest time..! huu..

Three Musketeers said...

Hahahah, Ayden mau gak tido kat baby cot tue. Baby Syahir, langsung tak mau. Nak ajer bau ketiak Mama dier nie...>_<

Fara said...

hahaha.. klu ikut kan ayden same je macam baby syahir.. tp die dah nyenyak je.. cpt2 fara transfer ke cot.. hihi..

kak lin said...

apa nk ckp...riyadh yg dh nk 3thn tu, still tk bleh tido pisah ngan mama papa dia...lps ni one more baby...jwbnya mama papa hilang privasilah...huahuahua...

Fara said...

hahaha.. kene laa train die tido karil sndiri camtu eh.. klu takk sian mama ngan papa die nak huggy2 manje2 pon tak bleh sorg satu selit celah ketiak masing2.. haha..