Followers

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Ayden's Birthday

CafeMom Tickers

Adel's Birthday

CafeMom Tickers

Wednesday, February 16, 2011

mari jenjalan..

ni entry lame yang asyik lupe nk di apdet... sehari sebelum CNY haritu bercoti sbb ketiadaan kesiapaan nak jaga ayden.. petang after bobo balik keje.. trase laa nak sgt berjalan² since lame laa plak rase tak spend time sekeluarga neh..

so.. kemanakah kita? to the curve we go.. takda plan ke mana².. random sajo.. *klu kak nonie still dok sane sure ajak join lepak.. kan kan kan?* nk dipendek kan citer.. since ayden dah setahun
jagung
lame nye tak ke changing room nak buat apape yang patut.. ayden pulak klu kat tmempat² public ni mmg susah nk BF sambil dok diam.. sure nyibuk nak jalan² terjah kawasan.. so kebiasaan nya just singgah pon untuk buat susu.. haritu agak malas nak ke toilet.. so kitorg pon pegi je ke baby room tuka diapers si kenit.. bile ketiadaan org lain.. tau je laa ape buat.. ambik gbr laa kan.. hehehe.. skali skale syok sndiri.. wekkk~!


papa menunjukkan skill nyer



sambil tuka diapers pon harus buat senyuman gedix itu..


dok atas meja seraun..


bobo test BF room.. sambil si kenit jalan skit nyer laju smpi blur.. huhu..


Chakkk~!


same tak?


Family picture time!!


emm.. entry balik kampung japgi sambung lah.. TTFN~

5 comments:

cik puan akish said...

ohoo...si ensem ayden...

baru nmpk muke clear sket...

=)

Three Musketeers said...

Alaaaa, hensemnyer your son, Fara...:)

Fara said...

ahaha.. korangs.. ensem ke? me cehh mecehhh.. hehehe..

kakakdegil said...

Alololoooo
Bestnyaa..

Nak join!
Rindu betul bilik ni..
Teringat time Hazel kecik
Mesti singgah sini kasik tetet n salin diaper :'(

Fara said...

alahai! Rindu eh.. Kenangan kan..