Followers

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Ayden's Birthday

CafeMom Tickers

Adel's Birthday

CafeMom Tickers

Tuesday, February 01, 2011

ya a auuww~!

harini finally dapat juga date with husband bedua setelah sekian lame.. huhu.. tak jauh pon.. hangout kat samek sajo.. makan di jonis saya bulanja.. huhu

then slambe jenjalan padehal dah pukul 2pm.. tp takpe.. balik satu trip ngan boss yg same lambat.. so jgn byk chengkadaq ok y'all..

mase ni bobo tgh tgk wayang sorang2 die kat summit sementare tunggu pukul 5.30.. huhu.. ayden mcm hari2 biase ke nursery.. kesian die.. tulaa lasak sangat klu dalam kereta.. papa nye takleh nk handle sorang2 time drive..

harini terase teramat malas nak keja.. since tengok kerja pon menyakitkan hati.. eeee.. tekanan tanak citer..

ade kemusykilan di hati.. harap-harap nye ade laa sesape yang terbaca and dapat bagi pendapat ape nak buat.. ayden still bf.. the problem is he only bf from right breast and refuse to bf from left.. selalu bace org cakap bile takde permintaan susu akan berkurangan.. tapi the thing is lefty ni still full tank.. bile kadang2 try pump still ade.. takut laa if biar kan je bleh mengakibat kan cancer.. uhukk.. tatao laa nak buat camne.. camne eh eh eh? ni dok asyik kat yg kanan je.. sampai luka2 dah.. adoi.. saket tahoooo..

jap lagi nak ke samek, what to buy? sikat ayden, baboom balloon ayden and some munchies utk di sedekoh kan kat nursery and for ayden to eat.. on the way back to slyg.. last but not least.. to all my haters.. don't hate me coz i'm beautiful! bwahahaahahahahahaaha! bluek~!



4 comments:

cik puan akish said...

yeah...u are so beautiful la yunk!!


suke gambo kat header tuh....

Fara said...

aiyoyo.. malew ai.. me cehh mummy dadiff!!! ;) u pon ape kurang nye.. gojes gitu.. ;)

poison said...

ayat last tu mmg tak bleh blah...ahahahahaha

Fara said...

hahaha.. ok la tu..